Whatsapp +1 604 454 8898 info@pilgrim-movement.org

Implică-te și tu!

Ceea ce a început ca un vis s-a împlinit după o muncă intensă, sacrificiu și acțiune. Dacă visezi să lași o moștenire care să treacă peste timpuri, acesta este locul.

Alătură-te mișcării noastre globale, pentru că împreună putem schimba lumea!

IMPLICARE ACTIVĂ!

Mai jos veți găsi informații practice despre cum puteti schimba în bine vieți din întreaga lume.

Nu avem nicio intenție să schimbăm oamenii, culturile, viziunile asupra lumii sau să îi facem să arate ca noi ceilalți. Credem în diversitate și intenționăm să o păstrăm intactă. În același timp, noi nu credem în a sta degeaba și a privi pasiv cum copiii cum mor de sete, foame sau boală. Prin urmare, ne cheltuim toată energia creând programe pe termen lung de care să beneficieze comunitățile noastre.

Proiectele noastre

pilgrim-movement sebastian tirtirau

Sprijin pentru orfani

În progres

În prezent, sprijinim 600 de orfani din Zambia. Țara are peste un milion de orfani, majoritatea cu SIDA. Acest sprijin constă în sponsorizarea educațională, asigurarea hranei zilnice și îngrijirea sănătății. Să fie clar: NU credem în instituția orfelinatului; Orfelinatele sunt instituții abuzive care lasă copiii fără abilități în viață. Orfanii noștri cresc în satele lor sub îngrijirea familiilor locale. Susținem familia cu tot ce are nevoie copilul, așa că nu-i punem nicio povară. În acest fel, orfanii cresc ca o ființă umană încrezătoare, vorbind propria limbă și învățând cultura propriului popor.

pilgrim-movement sebastian tirtirau

Programe agriculturale

În progres

Credem în zicala: „Dă-i omului un pește și hrănește-l pentru o zi, învață-l să pescuiască și hrănește-l pe viață”. Am stabilit programe agricole complexe care creează o autosuficiență ce îi va susține pentru tot restul vieții. Am înființat livezi, grădini ecologice și câmpuri de legume care vor oferi hrană copiilor și îi vom învăța cum să cultive hrană. În acest fel, nu vom fi atât de dependenți de donații pentru programele alimentare și vom folosi această finanțare pentru alte proiecte autosusținute și programe de îmbunătățire a competențelor.

pilgrim-movement sebastian tirtirau

Sisteme de apă cu energie solară

În curs

Am instalat peste 150 sisteme de apă alimentate cu tehnologie solară care hrănesc peste 30.000 de oameni în deșertul Kalahari. De asemenea, am instalat 6 captatoare de apă pe insula Espiritu Santu din Vanuatu. Aceste sisteme de apă sunt complet ecologice și autosustenabile. Ele furnizează până la 5.000 de litri de apă pe zi pentru fiecare sat, lucru ce le oferă o nouă șansă de supraviețuire, deoarece se pot spăla, pot bea apă curată și pot planta hrană în curțile lor. Un sistem de apă alimentat cu energie solară poate pompa apă curată timp de 20 de ani.

Costurile noastre

Mai jos veți găsi informații practice despre cât costă derularea unor proiecte de ale noastre. După cum veți vedea, există câte ceva pentru bugetul fiecăruia. Lucruri mici, cum ar fi cumpărarea unui pui sau hrănirea unui copil, vor conta foarte mult, fără a vă goli portofelul.

În același timp, amploarea proiectelor noastre în încercarea de a ajuta mii de oameni, duce la necesitatea unor  sume foarte mari. Aici intervin numerele: cu cât mai mulți oameni donează cu atât mai mulți oameni putem ajuta.

Sisteme de apă

Un sistem de apă  alimentat cu energie solară, incluzând pompa submersinilă Grundfos, panourile solare, sistemul metalic de susținere, cablurile electrice, țevile și conectorii precum și costurile de fabricație  –  5000 US dolari fiecare sistem

Forarea unui puț de apă de până la 50m – 6000 US dolari

Rezervoare, capacitate de 10.000 litri – 2000 US dolari

Sprijin pentru orfani

Cu sume care pentru nu nu sunt atât de mari putem face lucruri care pot schimba în bine viața unor copii care nu au absolut nici un fel de sprijin de nicăieri.

Taxe școlare – 150 US dolari pe an pentru fiecare copil

Îmbracaminte, încălțăminte și uniforma școlara – 150 US dolari pe an pentru fiecare copil

Alimente strict necesare – 40 US dolari pe lună pentru fiecare copil

Îngrijire medicală, obiecte de uz igienic – 10 US dolari pe lună pentru fiecare copil

Plase pentru pat împotriva țânțarilor – 10 US dolari/plasă 

Agricultură și grădinărit

Pomi fructiferi – Între 10 și 20 US dolari de bucată, depinzând de specie

Semințe de grădină – 1 US dolar pe pachet

Răsaduri – 3 US dolari bucata

Sistem de irigații pentru grădinărit, incluzând țevile și toate accesoriile: 2000 US dolari

Tractor: 7000 US dolari

Rezervoare de apă, 10.000 litres – 2000 US dolari

Împrejmuire cu sistem de protecție a culturilor împotriva animalelor mari – 5000 US dolari

 

Îndemnul nostru călăuzitor este:

{

Religia curată şi neîntinată, înaintea lui Dumnezeu, Tatăl nostru, este să cercetăm pe orfani şi pe văduve în necazurile lor şi să ne păzim neîntinaţi de lume.

- Iacov 1:27

FĂ O DONAȚIE

Pentru a face o donație prin PayPal sau prin cardul de credit apasă bunonul DONATE de mai jos

Aveți nevoie de mai multe informații?

Dacă aveți întrebări despre viziunea, obiectivul, mișcarea sau proiectele noastre, puteți să ne trimiteți un mesaj completând formularul de mai jos

Ne puteți trimite un mesaj direct